PROGRAM DE CAPACITARE ÎN DOMENIUL MANAGEMENTULUI INSTITUȚIONAL PENTRU CENTRE DE TINERET- Faza II

PROGRAM DE CAPACITARE ÎN DOMENIUL MANAGEMENTULUI INSTITUȚIONAL PENTRU CENTRE DE TINERET- Faza II


Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) este din anul 2020, partenerul de implementare a activităților în cadrul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului ONU pentru Populație.
În anul 2020, CPD în cadrul proiectului ”Parteneriate pentru Împuternicirea Tinerilor”  a oferit suport pentru 11 Centre de tineret din Republica Moldova, prin intermediul Programului de capacitare în domeniul managementului organizațional. Respectiv, reieșind din scopul Programului, în anul 2020, prioritar acesta sa concentrat pe următoarele domenii de management: (i) atragere de fonduri, (ii) management bazat pe rezultate, (iii) implementarea standardelor de calitate ale portofoliului de programe și (iv) promovarea și vizibilitatea programelor și activităților Centrelor de tineret. 
Astfel, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare anunță lansarea celei de a II-a Faze a Programului de capacitare, și anunță concursul privind selectarea a încă 5 Centre de tineret, care vor beneficia de un suport și asistență individualizată pentru  îmbunătățirea capacității instituționale a Centrului.  
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Termenii de referință.
Termenul limită pentru înaintarea dosarelor este 17 Mai 2021.
Mai jos vă prezentăm rezultatele celor 100 de zile de lucru a echipei CPD și cele 11 Centre de tineret în cadrul Programului de capacitare în domeniul managementului instituțional, dar și opinia lor surprinsă în două materiale video. 

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns