CPD a lansat un nou program de mentorat pentru femei „INSPIR-O!”

CPD a lansat un nou program de mentorat pentru femei „INSPIR-O!”

La 10 decembrie a fost dat startul unui nou Program Național de Mentorat pentru Femei „INSPIR-O!”. În program vor fi antrenate persoane din 8 localităţi cu reprezentarea „0” a femeilor în consiliile locale. Acestea sunt satele Mileşti, raionul Nisporeni, Morozeni, r. Orhei, Rubleniţa, r. Soroca, Pelinia, r. Drochia, Cociulia, r. Cantemir, Voinescu, r. Hînceşti, s. Suruceni, r. Ialoveni şi oraşul Ialoveni.

La 10 decembrie a fost dat startul unui nou Program Național de Mentorat pentru Femei „INSPIR-O!”. În program  vor fi antrenate persoane din 8 localităţi cu reprezentarea „0” a femeilor în consiliile locale. Acestea sunt satele Mileşti, r. Nisporeni; Morozeni, r. Orhei; Rubleniţa, r. Soroca; Pelinia, r. Drochia; Cociulia, r. Cantemir; Voinescu, r. Hînceşti; Suruceni, r. Ialoveni şi oraşul Ialoveni.

La program va participa câte un grup de femei din fiecare localitate, care vor studia bazele dezvoltării personale, a leadership-ului feminin şi comunitar, aspecte ale bunei guvernări şi participare comunitară. La primul training, moderat de experta Olga Nicolenco, au participat 22 de doamne, care au apreciat înalt conţinutul şi metodologia instruirii. Numărul doriotarelor de a se include în program este în creştere.

Programul Naţional de Mentorat pentru Femei „INSPIR-O!” este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu susținerea Programului ONU „Femeile în Politică”, implementat de UN Women și PNUD, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, finanțat de Guvernul Suediei.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns