Programul Național „INSPIR-O!”: Cel de-al doilea eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i

Programul Național „INSPIR-O!”: Cel de-al doilea eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” a găzduit, la Chișinău, la 22 iulie 2017, un eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru Femei Active „INSPIR-O!” din localităţi cu reprezentare 0 (zero) a femeilor în consiliile locale. Este cel de-al doilea eveniment de interacțiune în cadrul acestui Program „INSPIR-O!”, după evenimentul din aprilie 2017.

Ce-al doilea eveniment de interacțiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Național de Mentorat pentru Femei Active „INSPIR-O!” din localități cu reprezentare 0 (zero) a femeilor în consiliile locale, realizat de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” împreună cu partenerii săi, a avut câteva repere:

• Un dialog cu Președinta Platformei pentru Egalitate de Gen, Catinca Mardarovici, Directoare executivă a Clubului Politic al Femeilor 50/50

• Prezentare de către echipele comunitare și mentore a proiectelor din comunități

• Evaluarea relației de mentorat dintre mentore și mentee

• Planificarea acțiunilor de viitor în cadrul Programului Programului Național de Mentorat „INSPIR-O!” etc.

Programul Naţional de Mentorat pentru Femei Active „INSPIR-O!” este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu susținerea Programului ONU „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, sprijinit financiar de Guvernul Suediei. Componenta de granturi mici a Programului este co-finanţată de Fundaţia Est-Europeană, din resursele Guvernului Suediei. Acest eveniment a fost organizat cu suportul financiar al Consiliului Europei.

Un reportaj despre primul eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru femei active „INSPIR-O!” poate fi urmărit AICI.

Sursa:
http://www.stiripozitive.eu/libview.php?l=ro&idc=21&id=3572&t=/Lucruri/Societate/Video-Programul-National-INSPIR-O-Cel-de-al-doilea-eveniment-de-interactiune-dintre-mentore-si-mentee-i

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns