„CIVITA” anunta competitie deschisa pentru selectarea unui trainer pentru modulele 3 si 4

„CIVITA” anunta competitie deschisa pentru selectarea unui trainer pentru modulele 3 si 4

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă competiţie deschisă pentru selectarea a unui  co-trainer pentru Modulele III şi IV în cadrul programului „CIVITA”.

„CIVITA” este un program unic în Republica Moldova de accelerarea a participării femeilor, care este parte componentă a proiectului „Abilitarea Femeilor din localitățile Rurale”,finanțat de către Fundaţia Soros-Moldova şi  Suedia.

Descrierea proiectului:

CIVITA” îşi propune să consolideze buna guvernare la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţile lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, comunitățile fiind mai orientate spre nevoile oamenilor. De proiect vor beneficia femei tinere din sate sau oraşe mici. În cadrul proiectului de-a lungul a două ediții, 50 de femei tinere care prezintă interes şi potențial pentru a deveni actori de schimbare vor participa la un program de leadership inovator. Programul va oferi o gamă largă de oportunități de dezvoltare a abilităților de leadership, cum ar fi: cursuri, stagii, coaching şi mentoring, dezvoltarea şi punerea în aplicare a inițiativelor comunitare mici şi crearea de rețele. Cursurile de instruire se vor desfăşura  după cum urmează:

Cursuri de instruire – Septembrie – Decembrie (vor avea loc în zilele de vineri şi sâmbătă)

• Modul I – Dezvoltarea Abilităților de Leadership în rândul femeilor ;

• Modul II – Dezvoltarea abilităţilor de Lucru în echipă;

• Modul III – Leadership Comunitar

• Modul IV – Lidere în acțiune prin planificarea şi scrierea conceptului de proiect.

Obiectivul concursului:

Obiectivul este susţinerea activităţilor de instruire împreună cu alt trainer preselectat folosind metode de predare activ-participative pentru cursul Leadership Comunitar” şiLidere în acțiune prin planificarea şi scrierea conceptului de proiect”.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns