Concurs privind selectarea companiei ce va oferi birotica in cadrul celei de-a doua editii „CIVITA”

Concurs privind selectarea companiei ce va oferi birotica in cadrul celei de-a doua editii „CIVITA”

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă concurs prin cerere de ofertepentru selectarea unei companii/organizaţii care să ofere lotul de birotică în cadrul proiectului “CIVITA” – un program unic în Republica Moldova de accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova şi al  Suediei.

Descrierea proiectului:  „CIVITA” îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor  şi a sporirii participării femeilor.

Obiectivul concursului: Procurarea lotului de birotică pentru proiectele implementate de participantele Programului CIVITA.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns