Extinderea concursului de selectare a unui formator/unei formatoare pentru desfasurarea atelierului pe interpretarea datelor statistice

Extinderea concursului de selectare a unui formator/unei formatoare pentru desfasurarea atelierului pe interpretarea datelor statistice

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă extinderea competiţiei deschise în vederea selectării unui formator/unei formatoare ce va desfăşura un atelier practic pe interpretarea datelor statistice ȋn analiza politicilor publice. Concursul este anunţat în cadrul programului „Inițiativa Comună de Promovare a Oportunităților Egalității de Gen”, implementat de CPD cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare, Guvernul Suediei şi Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei/DANIDA.

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă extinderea competiţiei deschise în vederea selectării unui formator/unei formatoare ce va desfăşura un atelier practic pe interpretarea datelor statistice ȋn analiza politicilor publice. Concursul este anunţat în cadrul programului „Inițiativa Comună de Promovare a Oportunităților Egalității de Gen”, implementat de CPD cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare, Guvernul Suediei şi Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei/DANIDA.

Programul „Iniţiativa comună de promovare a oportunităţilor Egalităţii de Gen” are scopul de a îmbunătăţi situaţia femeilor şi bărbaţilor din cele mai marginalizate și vulnerabile grupuri din Moldova prin integrarea egalității de gen în elaborarea politicilor de către Guvern și Parlament.

Obiectivul concursului:

Selectarea unui formator/unei formatoare ce va desfăşura un atelier practic pe interpretarea datelor statistice ȋn analiza politicilor publice.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns