Anunt de selectare a unei/unor companii ce va presta serviciile de cazare şi alimentare în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru Femei Consiliere “INSPIR-O!”

Anunt de selectare a unei/unor companii ce va presta serviciile de cazare şi alimentare în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru Femei Consiliere “INSPIR-O!”

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă competiţie deschisă pentru selectarea unei/unor companii (organizaţii) care va presta servicii de cazare şi alimentare pentru desfăşurarea celui de-al treilea eveniment de interacțiune în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru Femei Consiliere „INSPIR-O!”. Programul de mentorat este parte componentă a Programului ONU „Femeile în politică” şi este implementat de Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitate de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women), Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundaţia Est-Europeană şi CPD, cu susţinerea financiară a Guvernului Suediei.

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă competiţie deschisă pentru selectarea unei/unor companii (organizaţii) care va presta servicii de cazare şi alimentare pentru desfăşurareacelui de-al treilea eveniment de interacțiune în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru Femei Consiliere „INSPIR-O!”. Programul de mentorat este parte componentă a Programului ONU „Femeile în politică” şi este implementat de Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitate de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women), Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundaţia Est-Europeană şi CPD, cu susţinerea financiară a Guvernului Suediei.

Descrierea proiectului:Obiectivul Programului ”Femeile în Politică” este să susțină participarea sporită şi implicarea semnificativă a femeilor în politică și în procesele de luare a deciziilor prin crearea unui mediu propice în vederea atingerii acestui deziderat. Un alt scop al proiectului este de a dezvolta capacitățile femeilor lidere înainte, pe parcursul și după alegerile naționale și locale. Mai mult ca atât, proiectul va sensibiliza opinia publică despre importanța participării sporite a femeilor în funcțiile de liderism politic.

Obiectivul concursului:Selectarea unui local în afara sau în perimetrul orașului, care va oferi serviciile necesare pentru desfășurarea celui de-al treilea eveniment de interacțiunementore-mentee-i, și anume: servicii de cazare, alimentare (prânz, cină, 2 pauze de cafea per zi) pentru un grup de 27  de participante, pentru o perioadă de o (una) zi – 16 septembrie, vineri.  A doua zi – 17 septembrie, sâmbătă –  mic dejun pentru 27 de participante, o pauză de cafea şi un prânz pentru 50 de persoane. Pentru 16 septembrie avem nevoie de o sală de studii pentru 27 de persoane, iar la 17 septembrie – sală pentru 50 de persoane. Ambele săli vor fi dotate cu echipament respectiv.

Pentru aplicanţii din afara oraşului un avantaj îl va constitui posibilitatea de a oferi servicii de transport. În prima zi la locul destinaţiei vor fi transportate  28 de persoane, a doua zi – maximum 22 de persoane. A două zi, după finalizarea activităţii, toţi participanţii – 50-55 de persoane – vor fi transportaţi spre Chişinău cu un autocar pentru 50-55 persoane sau 2 microbuze a câte 25-30 locuri.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns