Concurs privind selectarea unei companii de cercetare ce va efectua un sondaj de tip OMNIBUS

Concurs privind selectarea unei companii de cercetare ce va efectua un sondaj de tip OMNIBUS

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunță lansarea concursului de oferte în vederea selectării unei companii/organizații, care va colecta un set de date reprezentative la nivel național cu privire la nivelul de acceptare și coeziune între membrii societății moldovenești. Cercetarea va fi realizată în cadrul proiectului „Cetățeni activi, comunități prospere – Faza II”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD), Asociația Presei Independente (API) și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), finanțat din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia. Obiectivul proiectului este de a îmbunătăți situația grupurilor vulnerabile din Republica Moldova prin promovarea principiului egalității și nediscriminării în elaborarea și implementarea politicilor publice.

Obiectivul concursului: De a selecta o companie/organizație care va efectua un studiu sociologic de tip omnibus și va sistematiza datele colectate cu referire la nivelul de acceptare a grupurilor minoritare, nivelul de încredere față de autorități/ instituții.

NOTĂ: Prin sondaj de tip omnibus ne referim la cercetarea colectivă realizată pe un eșantion reprezentativ la nivel național, în care sunt incluse întrebări ce provin de la mai multe părți, fiecare parte acoperind financiar numărul său de itemi solicitați în cercetare.

Mai multe detalii a se vedea în Termenii de Referință.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *