Anunt de SELECTARE A UNEI COMPANII PENTRU PRESTAREA SERVICIILOR DE CREARE A PAGINII WEB ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAŢIONAL DE MENTORAT PENTRU FEMEI “INSPIR-O!”

Anunt de SELECTARE A UNEI COMPANII PENTRU PRESTAREA SERVICIILOR DE CREARE A PAGINII WEB ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAŢIONAL DE MENTORAT PENTRU FEMEI “INSPIR-O!”

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” anunţă competiţie deschisă pentru selectarea unei companii/organizaţii care să presteze servicii de creare a paginii web în cadrul proiectului „Inspir-o!” – primul program national de mentorat pentru femeile din Republica Moldova.

Descrierea proiectului: „Inspir-o!” este un proiect, care vine să diminueze problema implicării insuficiente a femeilor în sfera politică, socială şi business, din cauza lipsei încrederii în sine, cunoștințelor necesare, suportului financiar, abilităţilor de lider slab dezvoltate, precum şi a reţelei nedezvoltate de cooperare între femei.

Dezvoltarea leadership-ului feminin se va face prin intermediul relaţiei dintre participante (mentee) şi mentori — cele mai de succes doamne din domenii de activitate relevante programului. În cadrul acestei cooperări mentor – mentee, se va pune accent pe oportunităţile în carieră, ce pot fi valorificate de către participante, dar şi ajutor pentru realizarea obiectivelor propuse.

Astfel, proiectul va fi o pistă de lansare sau mijloc de continuare a dezvoltării personale și profesionale, pentru 36 de femei, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Programul este organizat pentru prima dată și va avea o durată de 12 luni.

 

Obiectivul concursului

Obiectivele principale ale acestui concurs sunt:

·         Prestarea serviciilor de elaborare a paginii web a programului „Inspir-o!”,

·         Suport in intretinerea site-ului „Inspir-o!”

·          Instruirea echipei organizatorice a programului cu privire la menţinerea site-ului şi utilizarea sistemului de gestiune a conţinutului

·         Elaborarea a 1-2 e-bannere promoţionale şi re-size în funcţie de cerinţele site-urilor cu care se face schimb de bannere

·         Asistenta tehnica gratuita timp de 1 ani de la semnarea contractului.

Rezultate aşteptate

Compania selectată va presta serviciile solicitate conform condiţiilor solicitate de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”  în prezentul document şi în baza contractului semnat între părţi (compania selectată şi CPD).

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii/

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *