Concurs privind selectarea unei companii ce va presta servicii de chirie și alimentatie

Concurs privind selectarea unei companii ce va presta servicii de chirie și alimentatie

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă lansarea competiţie deschise pentru selectarea unei companii ce va presta servicii de chirie a sălii și alimentare pentru desfășurarea a minim trei evenimente hibrid ( online și offline), în cadrul proiectului „Mai multe oportunități: politici familiale sensibile la gen pentru sectorul privat din Balcanii de Vest și Republica Moldova”, realizat de Fondul ONU pentru Populație (UNFPA), cu susținerea Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA), în parteneriat cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod neapărat poziția UNFPA, ADA și altor organizații afiliate.

 

Obiectivul concursului: Selectarea unei companii ce va oferi serviciile de chirie a sălii de instruire ( 5 ore) şi de alimentare (1 pauză de cafea și un lunch tip fourchette per eveniment) necesare pentru desfășurarea a minim 3 evenimente hibrid, cu prezență fizică a pînă la 15 participanți și asigurarea desfășurării evenimentului și în format online.

Perioada de desfăşurare a activităţii: 3 evenimente vor fi desfășurate în perioada martie- septembrie 2022. Primul eveniment este planificat pentru data de 1 martie 2022. Pentru celelalte 2 evenimente, calendarul va fi agreat împreună cu furnizorul.

 

Mai mult detalii a se vedea în Termenii de referință.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns