Concurs privind selectarea furnizorului de vestimentație populară în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru Bună Guvernare”.

Concurs privind selectarea furnizorului de vestimentație populară în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru Bună Guvernare”.

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă concurs prin cerere de ofertă pentru selectarea unei companii, atelier obiecte artizanat, meşter popular, fabrică de confecţii, care să livreze costume populare în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru Bună Guvernare”. Acest Proiect este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu sprijinul Programului Buna Guvernare al Fundaţiei Soros-Moldova.

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă concurs prin cerere de ofertă pentru selectarea unei companii, atelier obiecte artizanat, meşter popular, fabrică  de confecţii, care să livreze costume populare în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru Bună Guvernare”. Acest Proiect este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu sprijinul Programului Buna Guvernare al Fundaţiei Soros-Moldova.

Obiectivul concursului:selectarea furnizorului de costume popularenecesare implementării activităţilor din cadrul Proiectului „Asigurarea transparenţei decizionale ca element  de  bază al bunei guvernări în oraşul Cupcini”, realizat de echipa comunitară parteneră din or. Cupcini.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns