Se anunta concursul prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii care să ofere necesarul de materiale de construcţii în cadrul programului “CIVITA”

Se anunta concursul prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii care să ofere necesarul de materiale de construcţii în cadrul programului “CIVITA”

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă concursul prin cerere de oferte pentru selectarea unei/unor companii care să ofere necesarul de materiale de construcţii în cadrul proiectului “CIVITA”, – un program unic în Republica Moldova de accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova (FSM) şi al Suediei.

Descrierea proiectului:   CIVITA”  îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor  şi a sporirii participării femeilor.

Beneficiarele proiectului sunt femeile tinere din sate sau oraşe mici. În cadrul proiectului, 50 de femei tinere care manifestă interes şi au potenţial pentru a deveni actori de schimbare vor avea posibilitatea de a participa la un program de leadership inovator. Programul va oferi o gamă largă de oportunități de dezvoltare a abilităților de leadership, cum ar fi: cursuri, stagii, coaching şi mentoring, elaborarea şi implementarea inițiativelor comunitare mici şi crearea de rețele. Cursurile de instruire se vor desfăşura  după cum urmează:

Obiectivul concursului:Procurarea materialelor de construcţii necesare pentru realizarea proiectelor implementate de participantele programului CIVITA.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns