Invitaţie Conferinţa de Presă: „Unde sunt femeile? Ce ne propun bărbaţii? Ce scrie presa?”.

Invitaţie Conferinţa de Presă: „Unde sunt femeile? Ce ne propun bărbaţii? Ce scrie presa?”.

CENTRUL „PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTARE” (CPD)  invită reprezentanţii mass-media şi persoanele interesate la conferinţa de presa cu genericul „Unde sunt femeile? Ce ne  propun bărbaţii? Ce scrie presa?”. În cadrul conferinţei de presaă va fi prezentată o sinteză a monitorizării de gen în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie, 2011.
Conferinţa va avea loc joi, 2 iunie  2011, cu începere de la ora 9.15, în sala de conferinţe a Agentiei de presa “Info-Prim Neo” (adresa: Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446).
Analiza campaniei electorale din perspectiva de gen  este realizată în cadrul proiectului „Pledoarie pentru egalitate de gen în Alegerile Locale 2011”, cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Agenţia Suedeza pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională  (Sida/Asdi) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei (DANIDA). Proiectul implemententat de CPD se realizează în cadrul Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflecta neapărat punctul de vedere al finanţatorilor.
Lucrările conferintei pot fi urmarite on-line pe site-ul Agentiei www.info-prim.md si accesate ulterior în arhivă.
Telefon de contact – 93 00 73, 0.691 55 495; 21 36 52
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns