Se lansează PROGRAMUL NAȚIONAL DE MENTORAT PENTRU FEMEI

Se lansează PROGRAMUL NAȚIONAL DE MENTORAT PENTRU FEMEI

         

PROGRAMUL NAȚIONAL DE MENTORAT PENTRU FEMEI

Noi abilităţi, cunoştinţe, experienţă, relații – sunt doar câteva dintre lucrurile pe care o să le câştigi ca participantă la Programul Național de Mentorat pentru Femei realizat de către

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”.

Dacă:

·         Ești tânără profesionistă și ai între 25 şi 35 de ani sau ești o studentă proeminentă și ai între 20 și 23 ani

·         activezi în unul din cele trei domenii: (a) business, (b) sectorul asociativ/media sau (c) administrație publică/politică

·         eşti dornică de a căpăta cunoștințe noi, a învăţa și a te inspira de la persoane care s-au afirmat

·         știi bine ce vrei și dorești să realizezi ideile proprii

nu ezita să aplici la primul proiect din Republica Moldova ce se axează în mod exclusiv pe  mentorat.

Mentoratuleste un instrument inovativ de dezvoltare personală și profesională, care poate fi privit ca un parteneriat între un mentor (persoana de obicei mai în vârstă, care deține mai multe abilitați, cunoștințe și experiență) și o persoană mentorată (i.e. mentee), care dorește să-și îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și să câștige experiență.

Participând la acest program, timp de 12 luni vei avea posibilitatea să fii ghidată de un mentor – femeia-lider cu experiență bogată, care te va încuraja, sfătui și sprijini în dezvoltarea ta profesională și personală. Mentorul tău îți va oferi asistența practică pentru a se asigura că ai posibilitatea să îți atingi toate obiectivele propuse în cadrul programului dat.

Totodată, în cadrul programului de mentorat vei participa la sesiuni de instruire şi întrevederi cu oameni de succes, precum și vei stabili relaţii cu persoane remarcabile din domeniul tău de activitate. Vei avea și posibilitatea să realizezi proiecte comune împreună cu mentorul tău, iar cele mai remarcabile inițiative vor primi un sprijin financiar din partea programului, în valoare de până la 3.000 USD, pentru a fi implementate.

Proiectul este finanţat de Fundația Est-EuropeanăşiAmbasada SUA în Moldova și urmăreşte să identifice şi rezolve provocările cu care se confruntă femeile implicate în sfera politică, economică, socială, prin intermediul relaţiei mentor-mentee.

Pentru a te bucura de oportunităţile oferite de program, aplică şi completează formularul de aplicare până la 25 septembrie. 

Pentru a te bucura de oportunităţile oferite de program,  trimite-ne  formularul de aplicarecompletat si CV-ul tau până la 25 septembrie.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *