Se anunta extinderea concursului prin cerere de oferte privind selectarea companiei ce va oferi mobilierul necesar programului „CIVITA”

Se anunta extinderea concursului prin cerere de oferte privind selectarea companiei ce va oferi mobilierul necesar programului „CIVITA”

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă extinderea concursului prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii care să ofere mobilierul pentru Liceul Teoretic din Cobîlea în cadrul proiectului “CIVITA”, – un program unic în Republica Moldova de accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova (FSM) şi al Suediei.

Descrierea proiectului:   CIVITA” îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor  şi a sporirii participării femeilor.

Obiectivul concursului: Procurarea mobilierul pentru Liceul Teoretic din Cobîlea  în cadrul proiectului implementat de participanta programului CIVITA.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns