Licitatie Deschisa privind procurarea echipamentului în cadrul Programului de Accelerare a Participării Femeilor “CIVITA”

Licitatie Deschisa privind procurarea echipamentului în cadrul Programului de Accelerare a Participării Femeilor “CIVITA”

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă licitație deschisăpentru selectarea unei/unor companii care să asigurare echipamentul pentru participantele din cadrul proiectului “CIVITA”, – un program unic în Republica Moldova de accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova (FSM) şi al Suediei.

Descrierea proiectului:   CIVITA”îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor  şi a sporirii participării femeilor.

Obiectivul concursului: Procurarea echipamentului necesar pentru proiectele implementate de către participantele Programului CIVITA

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns