Licitatie Deschisa privind prestarea serviciilor de cazare si alimentare in cadrul celei de-a doua editie CIVITA

Licitatie Deschisa privind prestarea serviciilor de cazare si alimentare in cadrul celei de-a doua editie CIVITA

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă licitație deschisă pentru selectarea unei companii care va presta servicii de cazare şi alimentare pentru desfăşurarea conferinței de totalizare în cadrul proiectului “CIVITA”- un program unic în Republica Moldova de Accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova şi Suediei.

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă licitație deschisă pentru selectarea unei companii care va presta servicii de cazare şi alimentare pentru desfăşurarea conferinței de totalizare în cadrul proiectului “CIVITA”-un program unic în Republica Moldova de Accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova şi Suediei.

Descrierea proiectului„CIVITA” îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor şi a sporirii participării femeilor.

Obiectivul concursului: Selectarea unui local în afara orașului, care va oferi serviciile necesare pentru desfășurarea conferinței de totalizare și anume: servicii de cazare, alimentare (micul dejun, prînz, cină, 2 pauze de cafea per zi) pentru un grup de 30  participanți, pentru o perioadă de patru zile.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns