„INSPIR-O!” anunta concurs pentru selectarea unei companii care să presteze servicii de editare şi tipografie

„INSPIR-O!” anunta concurs pentru selectarea unei companii care să presteze servicii de editare şi tipografie

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” anunţă concurs prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii care să presteze servicii de editare şi tipografie a cărţilor în cadrul proiectului „Inspir-o!” – primul program naţional de mentorat pentru femeile din Republica Moldova.

N.B. Mai multe detalii despre organizație găsiți la adresa www.progen.md

Descrierea proiectului: „Inspir-o!” este un proiect, care vine să diminueze problema implicării insuficiente a femeilor în sfera politică, socială şi business, din cauza lipsei încrederii în sine, cunoștințelor necesare, suportului financiar, abilităţilor de lider slab dezvoltate, precum şi a reţelei nedezvoltate de cooperare între femei.

Astfel, proiectul va fi o pistă de lansare sau mijloc de continuare a dezvoltării personale și profesionale, pentru 36 de femei, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Programul este organizat pentru prima dată și va avea o durată de 12 luni.

Obiectivul concursului:Oferirea serviciilor de editare şi tipărire a cărţilor necesare realizarii proiectului „Dezvoltarea și Educarea tiparului financiar la copii” implementat de participanta Programului Naţional de Mentorat pentru Femei „INSPIR-O!”

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns