Lansarea Programului de susținere a inițiativelor comunitare în cadrul Programului de Mentorat pentru cetățeni activi și comunități prospere „INSPIRĂ și pe ALȚII”

Lansarea Programului de susținere a inițiativelor comunitare în cadrul Programului de Mentorat pentru cetățeni activi și comunități prospere „INSPIRĂ și pe ALȚII”

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare anunță lansarea programului de susținere a inițiativelor comunitare în cadrul Programului de Mentorat pentru cetățeni activi și comunități prospere „INSPIRĂ și pe ALȚII!”, parte componentă a proiectului „Cetățeni activi, comunități prospere – Faza II”.

Proiectul respectiv este implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD), Asociația Presei Independente (API) și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), finanțat din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Obiectivul concursului: Programul de Mentorat pentru cetățeni activi și comunități prospere își propune să mobilizeze membrii comunității pentru a soluționa probleme importante din comunitate, ce vor contribui la reducerea excluziunii și consolidarea coeziunii sociale. În cadrul programului vor fi susținute cel puțin 21 de inițiative locale în 21 de comunități – partenere din raioanele Cimișlia, Florești și Ștefan Vodă.

Valoarea minimă a bugetului proiectului (inițiativei) va fi de 45.000,00 MDL, iar valoarea maximă nu va depăși suma de 90.000,00 MDL. Perioada de implementare va fi de maximum 11 luni, începând cu luna februarie 2024.

Dosarul de proiect va fi depus în formă electronică şi va conţine:

(1) Formularul de proiect completat;

(2) Bugetul.

 

Dosarele vor fi expediate la adresele electronice: gaprecup@hotmail.com şi cojocaru.cristina.cpd@gmail.com 

Data limită de depunere a dosarelor de proiect:  5 ianuarie 2024

Mai multe detalii a se vedea în  Termenii de referință

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns