CPD angajează observatori electorali

CPD angajează observatori electorali

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD), angajează observatori electorali în cadrul proiectului „Pledoarie pentru Egalitate e Gen în Alegerile Locale 2011” finanţat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida), ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA prin intermediul Fundaţiei Eurasia.
Efortul de observare a alegerilor se va axa pe monitorizarea întrunirilor electorale din campania electorală din zonele indicate în acest anunţ. Monitorizarea întrunirilor electorale se va realiza în baza unei fişe de monitorizare. Remunerarea observatorilor electorali va fi realizată în dependenţă de numărul întrunirilor monitorizate şi calitatea procesului de monitorizare.
Cerinţe faţă de candidaţi:
– Experienţă relevantă în procesul electoral (monitorizare, participarea în cadrul organelor electorale)
– Neapartenenţă politică (fiecare candidat selectat va semn o declaraţie de ne angajament politic pentru perioada de realizare a monitorizării),
– Să fie locuitor în zonele indicate în anunţul de angajare,
– Să dea dovadă de flexibilitate, promptitudine şi maximă responsabilitate.
Persoanele interesate trebuie să expedieze CV-urile pe adresa: alexeibuzu@gmail.com cu specificarea exactă a zonei de monitorizare. Pentru informaţii adăugătoare puteţi telefona 069915880 Alexei Buzu.
Localităţile în cadrul cărora se va desfăşura procesul de monitorizare: Anenii noi, Nisporeni, Căuşeni, Floresti, Ialoveni, Orhei, Riscani,Ungheni,U.T.A. Gagauzia, Briceni,Cantemir,Ungheni, Basarabeasca.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *