Concurs privind selectarea unei companii ce va elabora produse media

Concurs privind selectarea unei companii ce va elabora produse media

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă concursul de selectare a unei companii ce va elabora produse media ȋn cadrul proiectului „Parteneriate pentru împuternicirea tinerilor”. Proiectul este implementat de Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, în cadrul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea capacităților instituționale ale Centrelor de tineret în vederea facilitării implicării tinerilor, disponibilitatea serviciilor pentru tineret și participarea comunității.

 

Obiectivul concursului:

De a selecta o companie ce va elabora produse informaționale-media, și anume:

  1. Infografice, bannere pentru facebook, broșură electronică (2-3 pagini), etc. despre Programul de capacitare a centrelor de tineret în domeniul dezvoltării organizaționale și Programul de mentorat pentru specialiștiii de tineret.*
  2. Machetarea și design pentru Strategia Națională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret ( aprox. 40 pagini), după
  3. Infografice ce vor prezenta 6 Strategii raionale de dezvoltare a sectorului de tineret.
  4. Machetarea și design pentru 6 Strategii raionale de dezvoltare a sectorului de tineret ( aprox. a cîte 20 pagini fiecare).
  5. Infografice cu privire la principalele recomandări de scenarii de politici publice prietenoase familiilor.

*Cantitatea va fi stabilită în limita bugetului disponibil.

Mai multe detalii a se vedea în Termenii de Referință.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns