EXTINS/ Concurs de oferte privind selectarea companiei care va furniza un foișor

EXTINS/ Concurs de oferte privind selectarea companiei care va furniza un foișor

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunță extinderea termenului de aplicare la concursul de oferte în vederea selectării unei/unor companii (organizații) care să furnizeze un foișor necesar pentru implementarea activităților din cadrul Programului de Granturi mici pentru comunitățile partenere ale proiectului EVA ”Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”. Programul de granturi mici pentru inițiative comunitare este realizat de AO Centrul Național de Studii și Informare pentru Problemele Femeii ”Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD)  în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor).

Programul de Granturi Mici urmărește implementarea unor inițiative locale, care își propun să mobilizeze membrii comunității pentru a soluționa o problemă importantă din comunitate, într-un mod care va asigura împuternicirea fetelor și femeilor și promovarea egalității de gen.

Obiectivul concursului: Procurarea unui foișor necesar pentru implementarea inițiativei comunitare din Raionul Cahul, s. Pelinei.

Termen limită pentru aplicare: 21.03.2022

Mai multe detalii a se vedea în Termenii de Referință.

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns