Extinderea termenului de aplicare pentru procurarea lotului de netbook-uri in cadrul Programului CIVITA

Extinderea termenului de aplicare pentru procurarea lotului de netbook-uri in cadrul Programului CIVITA

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) anunţă extinderea licitație deschisăpentru selectarea unei companii care să asigurare lotul de netbook-uri pentru participante în cadrul proiectului “CIVITA”, – un program unic în Republica Moldova de accelerare a participării femeilor. Acesta este parte componentă a proiectului „Abilitarea femeilor din localitățile rurale”, care este implementat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova (FSM) şi Guvernul Suediei.

Descrierea proiectului:   CIVITA”îşi propune să consolideze buna guvernare şi egalitatea de gen la nivel local, prin abilitarea femeilor din zonele rurale de a avea un rol activ în procesul de luare a deciziilor şi de dezvoltare a comunităţilor lor. Pe termen lung, proiectul îşi propune să contribuie, de asemenea, la reducerea sărăciei în comunităţile selectate drept urmare a unei guvernări mai bune, mai orientate spre nevoile oamenilor  şi a sporirii participării femeilor.

Obiectivul concursului:Procurarea lotului de netbook-uri pentru participantele premiante în cadrul conferinței de totalizare.

Mai multe multe detalii a se vedea la următorul link: http://progen.md/achizitii

Partajează acestă postare

Lasă un răspuns