Alina Andronache

Alina Andronache

Specialistă în Relatiile cu Publicul (PR) şi Advocacy, Coordonatoare de proiect

Centrul National de Studii si Informare pentru Problemele Femeii „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD). Licențiată în științe politice. Domenii de interes: comunicare, lobby, advocacy, egalitatea de gen pe piața muncii și procesul decizional.

Specialistă în Relatiile cu Publicul şi Advocacy

Proiectul “Susținerea liderismului și participării femeilor la luarea deciziilor în Republica Moldova”, implementat de CPD în cadrul Acordului de colaborare în baza de proiecte cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor), finanțat de Guvernul Suediei și UN Women. (mai 2018 – aprilie 2020)

Specialistă în Relatiile cu Publicul şi Advocacy

Programul „Abilitarea Economică a Femeilor”, implementat de CPD în cadrul Acordului de colaborare în baza de proiecte cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor), finanțat de Guvernul Suediei și UN Women (mai 2018 – februarie 2020)

Asistentă de proiect

Proiectul “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”, implimentat de Fundația Est-Europeană în cooperare cu CPD, HelpAge International, Asociația Businessului European și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială; finanțat de Uniunea Europeană

Februarie-iunie 2017

Expertă, organizarea trei dezbateri publice  referitor la problema egalităţii de gen cu participarea cultelor religioase, liderii organizațiilor de tineret a partidelor politice, reprezentanți ai mass-media.

1 februarie 2017-decembrie 2017

Consultantă Relații Publice și Comunicare, Fundația Agapedia Moldova

Decembrie 2016

Consultantă în cadrul Programului Național de Mentorat ”INSPIR-O”, în cadrul meselor rotunde organizate în 5 localități din Republica Moldova

Iunie – octombrie 2017

Manageră Comunicare/ Traineră Comunicare

Programul de consolidare a participării în politică și în viața civică a femeilor cu dizabilități din R. Moldova „Avem abilități – dorim posibilități!” , Asociația Antreprenorilor cu Dizabilități „Abilități Europene Fără Limite”

2015-prezent

Traininguri în domeniul egalității de gen, Arta de a vorbi în Public, Comunicare